onsdag 14 september 2011

Till minne

Min mamma gick bort när jag var 16 år i sviterna av cancer.
Idag är det 10 år sedan men det känns som igår.
Jag tycker det är fruktansvärt jobbigt och kan säga att tiden läker inga sår, vilken myt.
Har tyvärr ingen digital bild på henne, men en på hunden i familjen som var hennes lilla ögonsten, tyvärr gick han också bort i januari iår.
För att min mamma skulle få se han en sista gång när hon låg på sjukhuset så fick jag gå ut med Rocky och ställa oss vid hennes fönster och hon fick prata och vinka till honom.
Kan säga att det är svårt att vara utan mamma, men jag tror jag vuxit till en bra flicka :)

Ta hand om er familj var inte arg på er mamma någon gång!

9 kommentarer:

Marthina, Holmbytorp sa...

Stor kram till dig!

hemma hos lilla mej sa...

Tankar och styrkekramar till dej.Underbara kransar gör du dom på beställning?.Ha en fin dag.Kram Rita ♥

Maria - Villa Krutbruket sa...

Du har verkligen blivit en bra människa, men visst är det så att alla behöver en mamma i livet.

Jag har inte känt något speciellt, fast i helgen kände jag som lite värk i svanken. Det stråla till vid två tillfällen. Ingen aning om det har med grav. eller inte att göra..
Annars har jag inga speciella åkommer. Har svullna pyttelite i fingrar och fötter men inte alls farligt.
Tack och lov!

Ja, det vore skoj! Jag ska kolla lite med Micke och se vad han har för planer för helgen.
Annars kan vi ju kanske ses i veckan efter om du är ledig någon dag, om du vill vara hemma när väl P är hemma över helgen...

Kram!

Hemmakatten sa...

Förstår att du saknar din mamma. Kram

Lisa-Maja sa...

Så fint Du skriver om din Mamma.
Jag vet hur det känns, jag förlorade också min mamma pga den hemska sjukdomen. Jag saknar så otroligt mycket och i de fallen så läker inte tiden...sen min far också gick bort så finns det en sorts tomhet innuti som är svår att förklara och ibland oerhört svår att leva med. Nån gång hände det väl att vi var arga på varandra men då är det väldigt viktigt att man kan förlåta varandra också.

kram lisamaja

Anki sa...

Vännen jag vet precis hur det känns jag med...i aug var det 11 år sen mamma gick bort och i feb blir det 13 år sen pappa vandrade vidare! Nu är dom tillsammans igen och det känns skönt men saknaden är stor...Varken mamma eller pappa hade bakomliggande sjukdom, bara pang bom så hände det, hmm...iofs så fanns det ju andra bakomliggande problem som troligtvis bidrog!
Julen tycker jag är speciellt jobbig, men livet går vidare...varje år!

Du verkar vara en toppentjej vännen!
Sköt om dig nu & kramisen!

Emilia sa...

Kram tjejen! Jag vet precis det är att inte ha sin mamma i livet... Men tror både du och jag vuxit till ganska bra flickor ändå!!

Stor kram!

Anna-Maria och Joakim sa...

Styrke kramar till dig, beklgar verkligen sorgen och saknaden efter din mamma! Den dagen min mamma är borta kommer bli mycket svår då hon är en av mina bästa vänner! Jag träffar min mamma flera gånger i veckan! Men vilken fin gest att ta med Rocky så att hon fick se honom och prata med honom en sista gång! Underbart! Jätte vacker hund för den delen! Synd att han också har gått bort!
Många kramar Anna-Maria

Liza sa...

Jag känner verkligen med dig, vet bara hur jobbigt det var att förlora min mormor som bodde granne med oss hela min uppväxt o var som en extra-mamma för mig!
Så söt vovve!

Stor kram till dig!!

Liza