torsdag 15 september 2011

Jag är inte smal för fem öre

En gång i tiden vägde jag 52kg och var smal. Men så hände något :P
Jag är inte längre smal, men kurvig?! Det är dags att sluta bry mig om vikten. Jag tränar då och då, det för att jag själv ska må bra. Visst skulle jag vilja bli smal igen, kanske att jag börjar med LCHF men bara för att jag själv ska må bra.
Det har ingenting med att jag vill ha bekräftelse, utan för att visa att vi kurviga vi är fina.
Jag har som ett mål att gå ner i vikt till 17 december då man antagligen ska mingla med hela Stureplan. Men varför? Trivs jag så gör jag. Vikten borde vi alla lägga åt sidan så länge det inte gör hälsan sämre. 
På semestern kom jag underfund med att det är vi i Norden som är så kinkiga med vikten. Varje gång jag varit utomlands finns det gamla, unga och medelålder som är kurviga och ingen bryr sig.

Här ser ni min nya frilla och nya kläder som är dagen outfit.
Ta hand om er, Kram

12 kommentarer:

Liza sa...

Va fin du är!
Jag håller med, är oxå kurvig o vill absolut inte bli smal men vill gå ner några kilo för att må bra o trivas med mig själv!
Kvinnliga kurvor är fint!! =)

Kram Liza

vi i villa ville kulla sa...

Men hallå va är dom kilona...??
Du är väl jättefin!!
Snygga kläder och frizzan likaså!!!

Ha en fortsatt mysig torsdag!!!

Kram Lotta

Gunillasljusglimtar sa...

Jaaa du om en såg ut som dej vore det inga problem! Finer så... Nja jag behöver ner i vikt,men varför har jag inte karaktär då? Ha en bra dag nu vännen Kram Gunilla

hemma hos lilla mej sa...

Bara så fin är du .Vad spännande att få vänta på bilder från dej.Ha det gottKram Rita ♥

dagdrömmar i vitt sa...

Du är SÅÅÅÅ snygg som du är. Kurvor regerar !!
Det ser mer hälsosamt ut och jag vill äta allt som finns som är gott...man lever ju bara en gång. Då kan man inte missa choklad, godis. bakverk och en massa god mat, hihi
Jag håller på kurvor...fast jag har inga själv, är naturligt smal, men gillar inte min kropp för det. Så det spelar nog ingen roll hur man ser ut, man är oftast inte nöjd ändå. Så då är det bättre att leva livet och må bra. Än att ständigt jaga kilon.
Puss på dig snygging, hihi
Älskar din frisyr, sådana är en fröjd att klippa, hihi
Kramkram <3 nettan

Kia sa...

Hej hitta till di gvia en annan blogg. Kul att titta runt hos dig.: )
Det där med vikten har jag aldrig brytt mig om, har aldrig ägt en våg och kommer inte göra det heller. Tycker spegelbilden/kläder eller måttband är mer rättvist. En vikt säger inte så mycket mer än en siffra och vad betyder den? Huvudsaken att man mår bra!

Ha en toppen torsdag!
/ Kia

Vita huset 28 sa...

Hej tycker du är en riktig pangbrud, snygg frilla o kläder. Allt klädde dig perfekt. Vem orkar bry sig om vikten, bara man mår bra. Några extra kilo tror jag vi alla dras med. Men jag ser de som må-bra-kilon.

Ha en skön dag
Kram Camilla

Vita Hemligheter sa...

Fin frisyr, fina kläder, HELA DU är jättefin!!
Ha en bra dag!
Kram Emma

Me sa...

Du är jättefin!!! Precis ett sådant inlägg som behövs idag. Jag är kurvig and i damn proud of it!!!!
You go girl =)))

Kram Fia

Freshgarden sa...

Du är fin som du är, inte behöver du tänka på vikten. Hellre kurvig än trådsmal...för blir man sjuk så har man lite och ta av. Snygg frisyr.
Ha en härlig helg,
Kram Brit

Emilia sa...

Snygging där :) Det viktigaste är ju att man trivs med den man är, sen om man är kurvig, tjock, smal, kort, lång eller vad man nu är spelar verkligen ingen roll!! Bara man mår bra :)

Gillar din outfit skarpt, blivit lite kär i dina byxor!!
Kram tjejen!

Emmas vita drömmar ♥ sa...

Hej vännen!
Vilken fin förebild du är för oss "flickor", oavsett ålder! =) Att vara/bli för smal är absolut inget att sträva efter. Precis som du vägde jag bara 50 kg för några år sedan och till mina 170 cm var det ju naturligtvis för lite men det är inte alltid man kan rå över "undervikt" heller. Jag tappade massor av vikt (oavsiktligt) efter min tredje graviditet och mådde inte alls bra. Nu har jag "arbetat" upp en trivselvikt och mår nu mycket bättre, har varken frossa eller ont i sittbenen... ;)
Oj vilken lång kommentar - ville ju bara säga: Du är så himla snygg, tjejen! =)

kram kram