måndag 18 juli 2011

Jag är verkligen inne på förändringarnas spår. Jag vill ändra hela stilen. Jag har redan kikat ut vad som ska köpas till hösten. Önskar bara man kunde göra det nu.
Till dess har jag ändrat lite på skåpet i vardagsrummet.


Jag är nöjd för tillfället. Men det ska handlas mer på Indiska för att få Tine K känslan, Ikea ska få sig en omgång. Vill inte ha kvar lampkjolar, ingen vit soffa, och inte så mycket franska tryck på kuddarna m.m. Stilen får mig just nu att kvävas. Kommer säkerligen ha kvar något av det. Men frågan är, är NI med på min resa om ändrad stil? Dessutom kanske jag längre fram ändrar namn på bloggen.

7 kommentarer:

Emma sa...

Hej vännen!
Det är klart att jag hänger på om du ändrar stil, det är ju inte för stilens skull jag följer bloggen, utan för att du är en så härlig bloggerska! ;) Tine K-stilen är verkligen snygg, så klassisk och kommer säkert att hålla länge.
Ha en fin dag!

Kram Emma

Pssst... Bloppisen är öppen! ;)

Anonym sa...

Du är inte ensam om att ändra stil!
Jag ändrar stil en gång om året t ex och det gör de flesta.
Jag tröttnade på allt vitt för 2 år sedan, allt shabby shic, allt franskt osv. Nu är det färg som gäller. Det blir man glad av! Rött, svart och grått b la!
Så JA, du gör rätt i att ändra stil och namn på bloggen.
Folk tröttnar mer och mer på vitt, franskt etc.

Svarta tassar i vit soffa sa...

Klart jag är med fast du ändrar stil :)
Har du varit in på http://livethemma.ikea.se ?
Hittade hur mycket inspiration som helst. IKEA verkar inte lika tråkig längre tycker jag :)
Det var lite mickligt att sy om klädseln men inte direkt svårt. Tycker helt klart att du ska prova att fixa om klädseln till din fåtölj!
Köp ett billigt tyg att "måtta" med om du känner dig osäker och så kan du använda den som mall till det "riktiga" tyget sedan.
Kram
Jenny

Anonym sa...

Hej!

Jag var likadan som alla andra är idag, då det gällde vitt, shabby chic, fransk stil. D v s att man hela tiden försöker få det bättre. Man ändrar, lägger till b la då det gäller lampor, blommor, ljuslyktor, textiler mm. Man ändrar plats osv för det är något som saknas. Man blir aldrig nöjd. Men vad är det då? Jo FÄRG och mer levande. Det borde fler komma fram till. Men ett tips bara. Du gör helt rätt att ändra stil.

Vita huset 28 sa...

Hej klart jag följer med även om du ändrar stil. Kul med nå annat. Ja har också börjat fundera lite på min stil. Har börjat plocka bort massa saker jag köpt på loppis. Vill ha mycket växter, svarta detaljer och mera stilrent.

Fast ibland känns de som man aldrig blir nöjd hur man än gör. Gillar även pastelligt just nu :)
Kram camilla

Madame Vit sa...

Kan säga som så att jag tröttnade på allt "plåtter" ganska snart. Nu känner jag mig hemma mer med Tine K/ Day home och klassiskt svart/vitt. Inte en massa prylar framme, utan "rent och snyggt".
Du kommer inte att ångra dig =) och klart att jag följer med dig på den resan =))
Kram Fia

Drömmen om ett hus på landet sa...

Känner också som du.. Allt plotter kan bli "too much".. Jag har fallit för new englandstilen. Mkt vit och Mörkbrunt med rött blått och linne. Problemet vi har är att vi hyr och inte får måla/tapetsera hur som helst. Ha en trevlig sommar=) Jeanette