söndag 2 augusti 2009

Något ljuvligt

Då vi var på Ullared fikc jag tvärnita vid sängkläder. Där var det helt underbart fint. Skulle jag ta det eller inte var frågan. Men som tur var så köpte jag det.
Ljuvliga örngott och påslakan.Ullared är väldigt bra.

Nu ska jag dona innan jag åker iväg till en loppis vid 12 sen vidare till pappa för att umgås med vovven och sy. Verkar bli fint väder idag och det tackar och bockar jag för.

3 kommentarer:

Tant Blå sa...

Hej vilka underbart fina påslakan synd att jag har så långt dit!
Kram Kathrine

helena sa...

Hej Annika!Kul att du tittade in till min blogg, ser att vi delar samma intresse inredning och blommor=)älskar loppisar och inredning, och jobbar som florist=)du frågade ju om tapeten i ett inlägg, om du menar den jag tror där det hänger ett vitt skåp på så kommer den från midbec, själva tapeten vet jag inte vad den heter...hoppas det hjälpte lite=) ha en fortsatt bra kväll/helena

Fröken Fräken sa...

Så söta sängkläder! Själv tvärnitade jag på Hemtex när jag såg att de äntligen reade vita härliga påslakan- Premiärsov i dem igår, ljuvligt! Nu ska alla stormönstrade påslakan ut ;-)

Men så tråkigt med ruskväder, här är det fortsatt varmt och soligt!! Idag har man inte orkat göra just något, fastän det var sista semesterdagen och allt....