söndag 23 augusti 2009

Mysfaktor

Trött söndag verkar detta bli. Tvätten är igång och jag skulle göra en hel del mer. Men plötsligt är jag hejdundrande trött :( Jag brukar bli så här trött några ggr per månad. Så det blir att läsa lite bok och sova middag idag.
Igår och förrgår var det mysbelysning här. Man får ju börja nu när det är mörkt vid nio. Men jag gillar det.Det ska gärna vara i alla rum....


Snart är det riktig höst. Jag hoppas att vi kan få allt som ska renoveras klart i sept. Efter det blir det att byta gardiner och sätta upp allt som väntar.

Nu får ni ha en bra söndag! Kram

12 kommentarer:

Ett ögonblick av mitt liv sa...

Så mycket mys :) Jag gillar din fina lykta, var har du köpt den?

Kram Åsa

Vit som snö sa...

Härligt med massa tända ljus. Håller med, det ska vara mååånga!
Kram Cilla

Vita små hjärtan sa...

Myyysiiiigt med massa ljus lite varstans!!!!
Kramar Agnetha

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Ljus och lyktor kan man inte vara utan! Härligt att kunna kura ihop i höstmörkret;)

Annica

Anki sa...

Älskar ljus! Å många ska det va...överallt!
Har letat efter den lilla lyktan du har i glas, men det verkar inte finnas, hmm...jag tycker den är så fin!
Ja mörkt vid nio, tänk vad fort det går!
Hoppas ni får klart renoveringen snart, det blir roligare att piffa då *ler*
Var du på marken, eller?

Kramis Anki

Villa Krutbruket sa...

Hej tjejen!

Haft en bra helg?

Jag hade en sån där "trött-dag" i lördags, sov en bra stund på dagen. Var riktigt skönt och kände mig skapligt utvilad när jag vaknade..

Ser att du har samma "kruka" som mig, med den där hatten eller vad man ska kalla det ;) Vad har du för blomma i den? Jag hittar ingen som jag tycker bli bra i den..

Händer i veckan då?
Kram Maria

Villa Krutbruket sa...

Oki,åh jag gillar verkligen plättar i luften men attans vilka törstiga blommor. Jag får vattna mina varannan dag annars blir de jätte vissna. Blir dina de också?

Den här veckan blir det att jobba, fortsätta med målningen de kvällar vädret tillåter sen måste vi försöka frakta tillbaka vitrinskåpet till Vita rummet. KATASTROF, säger jag bara. Vi var ju där och titta på ett skåp som vi fastna för, beställde de och så var vi och hämtade de. mitt klaffbord som jag köpt för 50:- på blocket och målat själva har bättre finish än detta skåp. För det första var det en reva över hela sidan, sen är det som hål på framsidan på flera ställen som de bara har slängt på spackel, sen på insidan av glasdörren fattas det en stor flisa. Skåpet är inte värt mer än 100:-.. Så besviken blev vi. De har beställt ett nytt åt oss, hoppas inte det är lika katastrofalt!

Nu blir det frukost! Mums!

KRAM!

Villa Krutbruket sa...

Javisst, det undra vi också. Som du skrev det är ju inga billiga skåp och då räknar man med lite kvalite. Vi får se om det andra ser likadant ut så lämnar vi tillbaka det och köper någon annanstans... Det var ju inpackat när vi hämtade, annars tror jag inte att Vita rummet hade godkänt det skåpet heller..

Ok, ja jag brukar duscha dem varannan dag ungefär..

Har du läst någon bra bok på sistone?

Kram!

Villa Krutbruket sa...

Lisa Jewlls? Har jag aldrig hört talas om.. Vad är det för slags böcker? Alltid kul att på tips om nya böcker och författare, inte för att jag hinner läsa så mkt nu men i höst kanske :D Jag läste precis ut en riktigt bra bok: Shelia O´Flanagan "Den jag ville ha".. Kan jag rekommendera!

Ja du, här har jag bott i 26 år men vet knappt hur länge stan har öppet :P
Vardagar tror jag faktiskt att det stämmer att de utökat tiderna till 19 och söndagar är det bara Åhlens, Hm, de större affärerna som har öppet till 16. Tror jag! Ska inte säga för mkt.. Men små affärerna har ej öppet söndagar det är jag rätt säker på..
Ska ni in och handla lite?
Man är alrig på stan längre, har ju 2 min till Marieberg så då åker man dit..

Hur mår lilla vovven då?

Kram

Villa Krutbruket sa...

Vad är det för sjuka? Har jag aldrig hört talas om.. Hoppas det blir bättre iallafall, inge roligt att springa till vet. stup i kvarten. Jag hade en period med Nenya när hon hade alla möjliga fel HELA tiden.. Tråkigt och abslout inte billigt. Snål som man är ;) hehe!

Aha, ska jag undersöka lite nämre på hennes böcker..

Nu är det snart lunch, blir en ceasar sallad idag.. love it! Mums!

Vi skulle behöva åka till Ikea också och handla en hel del. Köksö, vkåp och gästsäng men pengarna räcker ej. Så mkt annat tråkigt skit vi måste lägga pengar på just nu, tex någon form av vatten rening eftersom vi har järn i vattnet. 20 000:- kommer det gå på, usch vad trist men vi har ej så mkt val :( Hade gärna lagt dom pengarna på IKEA istället :P

Kramis!

Anki sa...

Å du marken, vilket skit! Inga fynd där inte...köpte en blomma & bakformar, det var allt!
Aha, Fridas gård, ska kolla det!
Ha en fin dag!

Kramis Anki

Huset vid ån sa...

Visst är det mysigt att få tända lite ljus i mörkret....Kram Therese