lördag 28 februari 2009

Tallrikshylla beställd

Då sitter jag bänkad i soffan med myskläder. Så skönt!
Har haft fullt upp idag men det har varit himla kul. Jag har snuttat mycket med lille Alfons. Det går så bra så :)
Jag har fått fin fina presenter som kommer användas mycket.
Inte nog med det, jag ska få en speciell tallrikshylla... Det är min ena systers sambo som ska göra en åt mig. Han har ju magisterexamen i byggnadsteknik för gamla hus. Så han tyckte det var kul att få göra en hylla till mig. Den kommer inte se ut som andra. Jag måste någon gång visa er deras hus från 1800 talet som dem renoverar :)
Så har jag fått en fin award av Åsa med bloggen Borta bra men hemma bäst.
Denna vill jag ge er alla som är inne och kikar. Så ta för er!

För övrigt händer inte mycket här, det är lite stillastående :( Men kan bero på att jag inte är hemma på halva veckan så man orkar inte göra något när man väl är ledig.
Ska iväg på måndag kväll igen på inventering.

Nu ska jag kolla på TV....

4 kommentarer:

Borta bra men hemma bäst sa...

God morgon vännen och tack så jättemycket :)

Låter som om du har haft en mysig dag. Kul och bli uppvaktad av sina nära och kära och kul med presenter ;) Så roligt att din systers sambo ska bygga dig en tallrikshylla, ska bli spännande och se den sedan.

Kram Åsa

Mitt Östergården sa...

God morgon!
Vad kul att din födelsedag verkade bli lyckad. O vad kul att din systers sambo kommer att göra en tallrikshylla åt dig lyckos dig!
Förstår att du inte kan låta bli att gosa med lille Alfons. De är ju så himmla söta när de är så små.
Hoppas du får en mindre stressad vecka som kommer.
Kram Helen

Madeleine sa...

Hej! Då fick du mycket fint med andra ord. Ååå ska du få en tallrikshylla, det var inte dåligt. 1800-tals hus, det låter som något i vår stil tycker jag. Filmen var helt okej igår. Jag ser den hellre hemma utan pubertsungar som skrattar i groteska våldtäktsscener. Nu ska jag jobba vidare. Kram Madeleine

Madeleine sa...

Då är de ambitiösa och intresserade med andra ord. Att ta sig an ett gammal hus kräver tålamod kan jag tänka mig. Jag håller på att starta företag, vilket inte är helt lätt, mycket att sätta sig in i. Nu ska jag dammsuga lite, gör både hemmet och själen ren. =) Kram Madeleine