fredag 27 februari 2009

Smygtitt

Stress och mera stress... Jag har varit hemifrån halva veckan och igår åkte vi till Borås för att leta bil. Vi hittade en V70 titangrå :) Weii så den är reserverad och vi hoppas få den om någon vecka.
Men åter till stressen. Jag börjar jobba vid 11 idag fram till 18.30 så jag hinner inte städa inför imorgon. Vi ska handla efter jobbet och efter det ska jag göra tårtorna och imorgon kl 8 får vi städa istället. Men då doftar det ju gott här iaf :) Ikväll ska jag även göra klart dukningen och bordsarrangemanget.
Här kommer en smygtitt.Jag köpte 2 st vita Ranunklar igår och måste köpa en murgröna eller något idag. Så kommer jag piffa till det lite mer. Men ni får se imorgon :)

Ha en bra fredag!

3 kommentarer:

Villa Krutbruket sa...

Inge bra att stressa, men ibland är det svårt att komma ifrån.
Grattis till den nya bilen, gud vad roligt. Mina föräldrar har titan grå V70, såå fräsch. Bra val ni gjort ;)
Ja, är jätte nöjd med olivträdet. Kommer införskaffa flera den dagen huset är klart..
Ja vi har ju lite att göra båda två denna helg, med kalas och allt :)
Hoppas du får en toppen helg, hörs på måndag!!
Kramar Maria

Mia sa...

Tack för din söta kommentar!

Hoppas att du hinner njuta lite också, låter stressigt hos dig just nu. Vankas det kalas? Är det du som fyller? Stort grattis i så fall!

Ha en mysig helg!
Kram Mia

Madeleine sa...

En volvo, det var som tusan, låter toppen tycker jag. Jag drömmer om en sportig Audi, men det är i drömmarnas värld, tillsammans med kitchen aid och ett rött sekelskiftshus...Du är precis som jag, duka kvällen innan, mycket praktiskt. Fint med ranunkler, du är en kvinna med stil! Efter mina träningspass idag la jag mig på soffan och somnade. zzz..gud vad skönt att sova middag..hmmm...två timmar..haha. Jag laddar inför kvällen, jag ska se "män som hatar kvinnor", tjoohoo!! Idag blev en sån där göra ingenting dag, härligt!!! Vad är det för tårtor du gjort? (Jag älskar tårtor). Har du fått några fina presenter?