fredag 13 februari 2009

Den fick bli vit

Idag är en sådan dag då det är sol ute... Det gillar jag... Det ska tydligen vara det hela helgen och det är sådana där riktiga vinterdagar med massor av snö utanför :)
Idag har jag haft sovmorgon men börjar vid 11, kanske blir mycket folk eftersom det är Alla hjärtans dag imorgon. Har väl aldrig gillat den dagen, mest ett jippoo tycker jag. Ska man bara visa på denna dag vad man tycker om någon? Nää för min del blir det att jobba, sen hem och ta det lugnt med hemmagjord pizza och tvn.
Gammal ram som jag haft i ägo sen jag var liten fick bli vit igår....

Billetandet pågot för fullt. Vi ska ha en V70 och jag hopppas vi har en bil inom 1 månad. Måste in till Ikea och löpa fler kuddar så jag kan sy :)

Önskar alla en trevlig fredag och en trevlig helg.

8 kommentarer:

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

En sån fin ram. Detaljerna kommer verkligen fram när den är vit.

Fick också sovmorgon...oplancerad sådan. Vakande kl. 8.00 av att maken uttalade ett par fula ord...Det blev lite stressigt för att inte behöva komma in alltför sent till jobbet.

Hoppas att du får en riktigt fin helg!

Villa Krutbruket sa...

Bra bil val :)
Söt liten ram, vilken färg var den innan du måla den?
Tar du en sväng till Ikea får du komma förbi och titta på vårat bygge, är ca 2 km ifrån Marieberg :) Nästan grannar, kan bli farligt mkt shopping :P
Hoppas ni får en toppen helg!! P.s Är inget fan av Alla hjärtans dag heller, som du säger ska man bara visa det en dag om året?! Hm?!
Kramis

Villa Krutbruket sa...

Japp, exakt såna stolar jag mena.. Måste ta en sväng till Jula och känna på kvaliten för det var ett jätte bra pris..
Japp det är i Mosås, vid golfbanan syns från vägen faktiskt...
Finns mkt avundsjuk i världen men man skapar ju sitt eget liv.. alla är vi olika och prioriterar olika saker..Därför har jag svårt att förstå folk som blir avundsjuka på tex ett hus eller bil eller så..
Men däremot kan jag själv blir lite avundsjuk på folk som vinner stor vinster för det är ju enbart tur inget man kan rå för själv.. Förutom som jag som aldrig spelar, hur ska jag då kunna vinna??!?! HEHEHE..
Ha en bra dag på jobbet...

Mia sa...

Vilken härlig ram med så fina detaljer.

Håller med dig om att alla hjärtans dag mest är ett jippo men ändå mysigt att fira lite extra, utöver det vardagliga myset. Vi köper inte en massa dyra saker till varann utan det blir mest en dag vi njuter av tillsammans. Kanske lite extra god mat men annars inga konstigheter.

Eftersom jag har syster och resten av min familj på västkusten så brukar jag också skicka dem en extra tanke, ett kort med nåt litet tillägnat bara dem. :)

Ha en mysig helg och alla hjärtans dag!
Kram Mia

Villa Krutbruket sa...

Ja, det vore ju jätte roligt! =)
Du får hojta till om du kommer hitåt och är på shopping humör..
Ha en trevlig helg!!
Kram...

Växthusmadam sa...

Så fint med vit ram!
Hoppas du får en trevlig alla hjärtans dag som avslutas med härlig myskväll!
Växthusmadam

Madeleine sa...

Gud vad jag är glad att jag inte jobbar i blomsterbutik längre. Alla hjärtans dag blir då helt fruktansvärt. Kön ringlar sig ut från butiken från morgon till kväll och man sticker sig på alla taggar. Ajajaj.. Männen verkar inte fatta att rosorna ska i vatten inom en timme. Skulle jag säga"ställ in rosorna i frysen och sen är det bara att tina i micron" så skulle dom göra det. haha.. Men idag blir det loppis, så jag är i himlen. SNygg ram förresten, du är ambitiös och duktig. Ny bil låter himla kul, själv fick vi p-böter igår, gud vad arg man blir på sig själv.

Hanna sa...

Söt ram
Hanna
blommorifonstret.blogapot.com