torsdag 12 februari 2009

Flaskhållare

Oj oj, var tar tiden vägen? Redan torsdag.. jihooo enligt min mening. Vi går framåt mot ljusare tider. Vad händer hos er då? Jag jobbar för fullt :) Nästa vecka drar inventeringen igång för 5 veckor framåt. Vi ska till Mora, Avesta, Örebro, Uppsala och Katrineholm. Sova på hotell är ju ganska lyxigt ibland :) Hoppas att vi får bo på Hotell Uppsala, riktigt fint hotell med jättegod frukostbuffe. Ska ni bo på hotell i Uppsala så ska ni bo där.

Så mycket händer inte på inredningsfronten. Har en del saker på g. Har fått ett gammalt slags sidobord av pappa som jag ska måla om och ha på balkongen.

Dem här flaskorna tänkte jag köpa en flaskhållare till....
Nämligen denna från Fridas gård....

Ha en super torsdag!

5 kommentarer:

Villa Krutbruket sa...

Nice är en fin affär, den gillar vi :) Och CE inne i stan.. Mkt mkt fint...
Usch man blir helt sjuk när man går i dessa affärer.
Har tydligen öppnat en ny inredningsaffär inne i stan.. Pentik heter den. Måste dit och undersöka om det är nåt att ha ;)
Är ni mkt här i stan och shoppar?

Villa Krutbruket sa...

A ha du vet vad Pentik är för nåt, roligt att du gillar den affären.. Jag ska också ta mig en sväng dit och kolla om man hittar något roligt.
Smidigare som du säger när ni får bil, utbudet i Karlskoga är ju inte så stort..
Plantage handlar jag mkt också, skulle behöva lite nya blommor hemma i lgh men en del av mig vill vänta tills huset och köpa en flera nya då.. Vet ej vad jag gör för fel men det flesta blommor dör i lgh :(
Satt förut här på jobbet och dagdrömde lite, kom helt plötsligt på att jag måste införskaffa 2 st liggande däckstolar att ha utomhus eller vad dom kallas.. vet du vilka jag menar? Har alltid gillat dessa stolar, sååååå läckra...
Jisses vad shopping galen man är, du vet väl hur det är också? *ler*
Fast jobbar man och sliter tycker jag faktiskt att man måste få una sig lite :)
Hoppas du får en bra dag på jobbet!
Kram

Villa Krutbruket sa...

Nä det verkar faktiskt så att dom inte trivs så värst där, endast orkideerna som växer bra.. tur att vi snart ska flytta :)
Tack för tipset, ska kolla på en gång ;)
Kram

lillakolonistugan sa...

Glöm inte att vila lite också om du har en så hektisk vecka...jag ska genast gå in på Fridas Gård ocj titta runt lite../Anne

Madeleine sa...

Hej! Ja, jag har faktiskt haft buren på balkongen hela vintern med ett ljus i. Men när jag röjde och slängde allt granris från balkongen rök buren också. Jag har aldrig riktigt gillat den men eftersom jag fick köpa den så billigt från mitt gamla jobb så fick den följa med hem. Bra investering med flaskhållare, skitsnygg måste jag säga. Nu är soffan och fåtöljen såld hemma hos oss. På söndag kommer en tjej och köper vår bokhylla. Ojojoj, vilken förvandling det kommer bli i vårt vardagsrum, äntligen mer Maddy style. Vad kul att du ska till Uppsala, om du är i centrala uppsala i gallerian Sankt Per MÅSTE du besöka butiken Myrra. Den ligger en rulltrappa ner precis vid gallerix. Ojoj, där finns det grejer som vi gillar.. Sen finns det en till butik som du skulle älska. Hon har mycket växter, zink och massa annat som gör inredningsnerven helt galen, jaa men vill köpa rubb och stubb. Nedanför stora gatan med alla butiker ligger det en å, går man över den vid en liten bro kommer man till den här mysiga butiken som jag inte kommer ihåg namnet på. Det ligger en liten kiosk alladeles intill.