söndag 14 december 2008

Stort Tack!

Hej alla där ute :) Hur har ni det? Jag är supertrött :( Så snart ska jag bädda ner mig.
Men innan dess var jag bara tvungen att kika in på bloggen och fick då se att jag fått en sådan fin Utmärkelse :) Det var av bloggen Borta bra men hemma bäst.
Jag skulle självklart skicka den tillbaka.











Jag vill gärna skicka denna till :

Mitt hem och jag

Mias hem

Mitt Östergården

Fyra rum och kök

Mycket inspirerande bloggar :)

Längtar ni alla till julen nu? Det gör jag.... Få träffa alla mina syskon och min systers lilla bebis.

Men jag längtar även till våren, som jag sagt tidigare i ett inlägg är jag mer är vår och sommar person. Tankarna bara flyger och far och planeringen är full gång. Idag har jag sytt en gardin som ni får se efter nyår. En ny lampkjol blev det med.
Hoppas ni alla får en trevlig vecka. Blir nog inte så mycket bloggande men jag ska kika in hos er.

12 kommentarer:

Mia sa...

Tack, vilken fin utmärkelse. :)

Jag längtar också efter våren nu, här har det bara regnat och varit sådär grått. Igår hade jag hoppats att solen skulle hitta fram men icke, det är som ett tjockt täcke med nåt grått och fuktigt som hänger över oss. Tänk om vi kunde få lite snö, det skulle verkligen pigga upp. Snart börjar ljuset i alla fall komma tillbaka så vi får se fram emot det...

Ha en toppenvecka!
Kram Mia

Maria - Villa Krutbruket sa...

Godmorgon gumman,

Ja jag är rätt nöjd med de små inköpen jag gjorde förra veckan.. Man behöver lite shopping för att må bra, eller vad säger du? ;)
Ja äntligen börjar det hända nåt ute på tomten, sakta men säkert... Kul!
Hoppas du haft en bra helg?
Du skrev att du var trött, jag och min sambo har lagt oss före 22 både fredag & lördag men inte var man pigg för det imorse när klockan ringde.. Puh, denna årstid! Hoppas du känner piggare idag Kramar Maria

Maria - Villa Krutbruket sa...

Min helg har varit bra men som vanligt för kort. Har varit fullt upp sen i fredags nästan. Med grus jobb på tomten, hämtning av svärmor, snabb fika med kompis, lusse-fika hos min moster och många promenader med vovven..hehe... nja inte så farligt.. en ganska skön helg med en del att göra...Ha en bra dag på jobbet.. kram maria

Butik Östergården sa...

TACK gulliga Annika!
O vad glad jag blev att du tog med mig och min blogg till utmärkelsen. Första utmärkelsen jag fått någon gång i hela livet tror jag. Nu kan jag vara stolt hela veckan. Det kommer nog inte att bli så mycket bloggande för mig häller i jul. Efter som vi åker till Idre på Lördag. Tänk om jag kunde komma igång och sy gardiner skulle vilja ha nya i köket. Får se när dina blir klara om jag kan bli lite inspirerad.
Många Kramar från Helen

Madeleine Berglund sa...

Hej! Tack så hemskt mycket för utmärkelsen. =) Jag längtar också till julen. Sen kan vi gärna hoppa fram några månader..jag älskar vår och framförallt sommaren. Åå, har du sytt en lampkjol.. Hur gör man det? Har du några tips? Kram Madeleine

Viktdrottningen - Anna Malmborg sa...

Jag är också en sommarmänniska. Men i december mår jag lika bra som på sommaren! Mycket kul att se fram emot...paket, god mat och familj... Å då är inte paketen viktigast, även om jag nämnde dem först ;)

Kram!

No.15 sa...

Tack för kommentar hos mig...Håller med om att man är trött och seg...har inte fått upp "julkänslan" än heller:0( men det kommer väl.
Ha en fortsatt bra vecka!

Butik Östergården sa...

Du såg kanske att jag la in utmärkelsen på min blogg. Blev så stolt. Vet inte om det är så man gör? Vi har hyrt en stor stuga med tolv bäddar vi är nämligen tio vuxna två barn och två hundar. Får väl se om jag överlever julen. Jag som är van att vara ganska mycket själv.
Nu var det sängdax igen. Börjar bli som när jag var liten, tycker inte om att lägga mig. Det är tråkigt.....
God natt sov gott!
Kram Helen

Butik Östergården sa...

Glömde ju att säga att jag sänder tillbaka utmärkelsen till dig! Du inspirerar mig minst lika mycket.
Kram Helen

Madeleine Berglund sa...

Ja, tänka sig vad mycket fint man skulle kunna göra i en egen butik. Bara köpa in sina egna favoriter. Tråkigt dock att alltid behöva jobba när andra är lediga.. Ja, jag kan absolut vänta på beskrivning av lampkjol. Låter spännande, kanske något jag skulle klara av?! Ha en toppendag! Kram Madeleine

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Det gäller att ligga några steg före... Ska bli spännande att se vad du sytt. Får helt enkelt acceptera att jag måste vänta till nästa år... ;-)

Tack så mycket för utmärkelsen! Verkligen snällt av dig.

Hoppas du får och har en fortsatt fin vecka!

idémakeriet sa...

Vad roligt att du ville vara med i tävlingen, tyvärr hade du inte tur.
Jag hade så gärna uppfylld dina önskningar med men det får vara en annan gång.
Hela veckan gäller det fraktfritt leverans när du beställer något ur webbutiken.
Ha det så bäst.
Kram Gerda