onsdag 3 december 2008

Hyllan

Här är det fullt upp... Ledig idag och massor att göra hemma. Pappa var här och satte upp hatthyllan. Det blev jättefint, funderar på att hänga en liten fin glaslykta där sen på den yttersta kroken.


Visst är den fin. Den är från Nordal och köpt på Hus No4.

Nu ska här städas lite.

5 kommentarer:

Madeleine sa...

Hej! Eller hur, sterilt var ordet. Jag vill kura i soffan, äta mandariner och njuta av julkalendern. Jag har sune på dvd, kanske ska jag följa den, haha, då får jag mig ett gott skratt om dagen åtminstone. Hihi. Vad mycket fint du har gjort hemma. Ursnygg hatthylla, den tycker jag mycket om. Fint du gjort med mossa och ljus. Du är så pysslig och duktig. Ja, jag förstår vad du menar med att en del människor är jobbiga. När jag jobbade i blomsteraffär under flera år önskade jag ibland att jag hade ett hagelgevär bakom kassan...haha..Hoppas det går bra med städningen, mitt hem skiner idag. Himla härlig känsla. Ja, Leila blir nog en bullmamma. Vilka barnkalas hon kommer ordna. Jösses. Kram Madeleine

Eikkala sa...

Kan du komma hem till mig och städa... Glöm nu inte ta det lite lungt när du är ledig. Vi kvinnor brukar fara fram som vind när det är en ledig dag, mycket gjort får vi men ingen vila ;0)

Du den där hyllan vill jag bara ha.. hmmmm... var jag skulle ha den vet jag inte men den var bara såååå underbar. En lykta eller en krans vore inte dumt.

Många kramar sari

PS nu ska jag titta runt lite, har inte hunnit in till dig på ett tag

Anna Drott sa...

En ljuslykta blir pricken över i!

Kram!

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Vilken fin hatthylla. Perfekt med en massa krokar.

Ha det fint!

Madeleine sa...

Dumma kunder, många gånger dumma kärringar. Usch.. Vet du? Gå in på min blogg, du har något att hämta! Kram Madeleine