söndag 7 december 2008

Granris

Så var det 2:a advent. Visst går tiden fort?! Ledig halva dagen, men ska snart iväg och jobba 4 timmar. Så nu på förmiddagen har jag pysslat lite i köket och hallen.
Igår kväll var vi ute på landet i ett gammalt stall som dem gjort iordning och åt julbord. Det var himla gott det är så mysigt där ute. Gammal miljö med gamla hus.
Denna hänger i hallen. Tyckte den passade så bra där.Nu blommar det för fullt i lyan. Det doftar gott men inte för mycket. Precis lagom.
Denna hänger på ena dörren. Tyckte det blev mysigt. Fula dörrar men vi ska måla dem vita lite längre fram.

Vad blir det för er idag? När jag kommer hem ska jag städa lite eftersom sambons föräldrar kommer kanske imorgon. Sen blir det att mysa till Narnia.

Senare i veckan kommer lite nya bilder på köket och detaljer där.

Ha en mysig advent.

7 kommentarer:

Mia sa...

Vad fint du har gjort med granriset, tror jag ska ut och plocka lite mer till oss också. :)

Ha en trevlig 2:a advent!

Kram Mia

Nettan sa...

Hejsan! Å vilken bra idé att sätta granris på stolarna!!..börjar i ärlighetens namn bli lite trött på kranstillverkning!;-)
ha en bra dag du me!
Kram Nettan

Saramedflera sa...

Så mysigt med granriset :-) Här tvättas det förfullt idag.
Kram Sara

milly Garden sa...

Fin strut du hängt upp! måste prova på att göra en jag med! Här har det badats på badhuset och bastats nu är vi mosiga hela familjen.

trevlig Kväll och andra advent!

Kram Marina

Golden&Vitt sa...

Vad roligt att du hittade till mig:) Att det är fint med granris, och lyllo dig som kan ha hyacinter inne, jag tål dom inte mer ,tråkigt.

Lät jätte mysigt med stallet.

Ha en bra vecka/ Annika

Madeleine sa...

Hej!! Så fint du gjort hemma. Vilken söt strut. =) Det fanns INGEN gran, jag blev så besviken. De få som fanns på Plantagen var jätte fula. Pepparkakshuset gjorde vi efter det huset vi bor i. Det kommer bilder på det imorgon.Hihi. Det är nästan lite dagisvarning på det, haha. Men det är så det ska vara. Idag visar jag något som min N gjort. Ha en bra dag! Kram Madeleine

Anna Drott sa...

Struten med granris var jättefin! Har inte tänk på att man kan hänga dem sådär. Bra idé!

Kram!