fredag 3 juni 2011

Vilken skönhet

Jo igår var vi till Mariestad och vidare ut på Kinnekulle. Oj oj så fint det var där. Vi besökte Hällekis med dess hantverksbodar i ett gammal radhusområde, då menar jag gamla putsade hus. 
Vidare till Kinne-Vedum där en handelsträdgård väntade. Oj, så mycket blommor det fanns att välja på. Men jag hittade en speciell skönhet.

Jodå en Pelargon som jag inte kommer ihåg namnet på nu.

Vi åkte vidare mot Skövde därefter tog vi vägen tillbaka över Billingen. Det är bland det finaste stället jag sett. Svensk sommaridyll, med vackra gamla hus överallt. Ta er gärna dit ni som kan. Ni blir inte besvikna. Tur att det var jag som körde, så jag kunde sakta in vid varje hus och äng jag gillade. Mina standardord denna väg var: "Åååå" "guuuud vad fint" "men titta" "ahh" hihi min syster och hennes sambo bara skrattade och P han satt tyst som en mus och väntade på att resan skulle ta slut haha. Tyvärr glömde jag kameran, annars hade den varit full av bilder nu.

Kinnekulle och Billingen väl värt ett besök, det blir fler ggr för oss.

Nu väntar jobb, sen vidare ut på landet för grillning. Tjohhoo så länge.

5 kommentarer:

Emilia sa...

Hej!
Men vilken härlig tripp ni verkar ha gjort :) Har ätit på thai house många gånger, supergott där verkligen!! Vi bor kanske 600 m där ifrån mot stan till :)

Visst var det vackert på Billingen?? :) Men man blir ju så hemmablind...

Hoppas ni får en fin dag!
Kramkram

Marita sa...

Hahaha!! Jag är likadan när vi åker förbi vackra vyer! Man får ett väldigt begränsat vokabulär....fniss! Det låter som du har haft en helt underbar dag! Hoppas idag blir lika härlig!
kram, Marita

Hammarsbacken sa...

Låter som ett underbart ställe att besöka. Synd att man bor så långt bort bara... Kram Sonja.

Gunillasljusglimtar sa...

Oj oj har du varit i våra "fagger". Kinnekulle inte långt från våran stuga här...O Billingen är min pappa född,där har jag åkt mycket...Kul att höra att du tycker om det! Kramis Gunilla

Min Svägerska och Jag sa...

Vad härlig resa du verkar haft. Jag har en känsla att jag också låter så när dom vackra husen och vyerna kommer fram.

Trevlig fredag.
kram Linda