söndag 12 juni 2011

Tapetval

Då har vi kommit till tapetvalet. Det blir en från Boråstapeter, tapeter som är riktigt fina och bra kvalite till bra pris.

Bild lånad från nätet

Det blir en tapet från kollektionen Boheme. Denna ska bankas upp i hela vardagsrummet, alltså ingen fondvägg. Tror att det kommer bli bra. Vi vill även lägga in mörkt golv till denna och hall och kök. Får se hur det blir.  Sen en svart soffa till, mmm :)
Men vad tycks? Kan det bli snyggt i ett helt rum? 

Kram

6 kommentarer:

Vita huset 28 sa...

Hej suuuperfin tapet, en av mina favoriter också. Den i turkost med bruna blommor är också fin.

Jobbar ju nu med tapeter o färg så du kan ju tänka dig va jobbigt det är:) Gillar serien tweed också, har hittat en där som jag vill ha i kök o ut i hallen men det projektet ligger nog till hösten.

Klart de kommer bli fint med den i ett helt rum o svarta golv blir kanon. Snyggt med svart soffa. Hmm inte här då vi drar med små hundhår överallt.
Ha en skön söndag.
Kram Camilla

Emilia sa...

Tror det kan bli supersnyggt :)

Det finns så mycket fina tapeter, så svårt att välja ju!
Kramar

Marita sa...

Tapeten är hur fin som helst!! Tror också att det kan blir jättefint med den på alla väggar och en enfärgad soffa.... Vi har ett rum här hemma med mönstrad tapet i hela rummet, från början var vi lite fega och tänkte bara ta den som en fond. Men så tänkte vi om och tog ut svängarna helt! Det blev hur bra som helst!! Lycka till och visa hur det blir!
kram, Marita

Emma sa...

Sååå snygg tapet! Jag får tacka för tipset, vi ska renovera vår "finhall" i höst och jag har tänkt mig vit pärlspont en bit upp på väggen och över det en blommig, romantisk tapet - den här blir ju perfekt! =) Kommer att bli jättesnyggt i ert vardagsrum. Mörkt golv är alltid snyggt till ljusa väggar, bryter av fint.
Ha en härlig söndag!

Kram kram

Liza sa...

Superfin tapet som jag oxå kollat på!
Tror det blir supersnyggt ihop!

Ha en skön söndag!

Kram Liza

Lotta sa...

Jättevackra tapeter, slå till på de i hela rummet!! Kram Lotta