onsdag 11 augusti 2010

Nya tag

Nu är det nya tag som gäller, ska gå ner i vikt och må bättre hade jag tänkt. Just nu har jag börjat föra en matdagbok där jag även samlar måtten på kroppen och vilken träning jag utövar per dag. Jag hoppas detta ska få igång motivationen.
Nu till inredning :) Lite roligare hihi.
Sambon kom hem med ett stort skrivbord från Ikea häromdagen. Min tanke var, jaha var ska jag göra av allt? Men det löste sig. Han valde iaf ett vitt :)
Det gamla fick ta plats i hörnet istället för lilla bordet som jag visade för ett litet tag sen.Jag blev ju nöjd med detta med....

Nu är det snart dags för lunch sen väntar jobbet och efter det intervallträning :)

Förresten skulle ni tycka det var kul om jag startade en blogg med min träning och matdagbok? Kanske jag blir ännu mer peppad?!

Kram

8 kommentarer:

Livet på Berget sa...

Hej
Det är nog väldigt peppande för dig själv om du bloggar om maten och träningen, har läst att det hjälpt många. Kul att du fick till skrivbordet.
Ha de gott!
Kram
/Sara

Madeleine Berglund sa...

Hej!!

Det kommer gå jätte bra för dig att gå ner i vikt. Blogga om det i fall det är lättare för dig. Tänk på dig själv i första taget, om du hinner med att blogga om det samtidigt som du ska träna och tänka på så mycket runt omkring... Du lyckas med det du tar dig an!!!


Nu har jag sett ernst...äntligen...skit fint verkligen..ååååååå!!!!

Kram madde =)

Vitt för själen sa...

Va fint det blev!

Ja jag har med funderat på att ha en mat-blogg..jag vill med gå ner i vikt. Jag tror man får mer disciplin då..då VET ju alla..hihi.
Kram Sophia

Vita huset 28 sa...

Blev ju jättefint!

Ja jag skulle också behöva mera självkaraktär och gå ner i vikt. Ja men du har ju fött barn får jag höra då. Jo visst men de var 9 månader sen. Det kan man ju inte skylla på längre. Har sen i måndags lovat mig själv att inte äta massa godis o fika lika mycket, går bra faktiskt. Om du hinner så blogga om det. Vi kanske kan peppa varann :)
Kram camilla

Anna-Leena sa...

Vad duktig du är som tar tag i vikt och mat. Det skulle en annan behöva me men man behöver en spark därbak.

Lycka till

Kram Anna-Leena

liven sa...

Så fint det er her i kroken din!!
En treningsdagbok er lurt....man kan få opp motivasjonen da!!
Selv trener jeg jevnlig :o)

ha en fortsatt fin uke :o)

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Tack för din snälla kommentar.
Du har ju skapat ett lantligt och romantiskt hem.
Jag lägger till mig som följare.
Kram Anette

Mitt nya jag sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.