fredag 16 juli 2010

Ernst in real life

Ja som rubriken lyder så ska ni få höra på något. Näst intill precis hemkommen från Nora. Mycket fin stad och var ju bara tvungen att gå in på Nora diversehandel för att det är så omtalat. Sagt och gjort, när sambon och jag kliver in så var det hyffsat med folk. Det jag reagerade på var att jag hörde en bekant röst. Hm, är en tv på... Neeej, jag vrider på huvudet och får se Ernst Kirchsteiger på riktigt.... haha jag blev lite salig och var bara tvungen att kliva lite närmare. Sambon han höll på att dö, han gillar inte honom riktigt. Har nu fått höra en hel del gliringar från sambon om detta haha.
Blev inga kort för jag är inte den där som går fram till kändisar, han kanske ville vara privat?! Men där var han alltså :)
Jag rekommenderar faktiskt Nora, jättemysig och fin liten stad. Själv har jag bara 4 mil dit så en liten utflykt nästa år igen får det bli. Däremot var ju priserna äckligt höga på alla loppisar. Nora diversehandel hade jättemycket, men det var för dyrt. Däremot hörde jag Ernst säga till en dam att det är en guldgruva där... haha ja om man har tjock plånbok. Men jag fattade vad han menade, fanns massor av fint.

Nu ska jag vara mallig en liten stund till hihi.

6 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Ja tycker att du ska vara mallig som sett Ernst.hihi.vad skoj.Underbara bilder du visar.Ha en mysig dag Kram Rita ♥

Madeleine Berglund sa...

Hej! Ååå Ernst är en riktig man, gud så kul!!!Var han där utan tv-team?

Nora är jag faktiskt inte så förtjust i dock.

Kram!

Madeleine Berglund sa...

Jaa, den saken är klar, jag är så in i helvetes avundsjuk. Hahaa ;)

Home No.1 sa...

Hej,ja Nora är en mysig stad fast det var länge sedan jag var där nu. Jaså loppisarna var dyra, nee då är det inget roligt alls det ska ju vara billigt på Loppis ju!Och då får jag också vara lite mallig då för jag har också träffat Ernst IRL på konserthuset i Örebro, min gubbe viskade till mig "vänd på dig ska du se" och där stod han, så himla lååång va han...det var med på Tv:n när han var i diversehandeln förressten .. Kram Annica.

Anki sa...

Jag älskar Nora...men håller med, man behöver tjock plånbok!
Å Ernst, ja det har nog han, hihi!

Kraaam!

Marita sa...

Ja jag håller med, Nora är helt underbart! Men oj vad dyrt det är i deras secondhand butiker!! Det fanns väldigt mycket fint, men trist med de priserna!
Kram, Marita