måndag 12 juli 2010

En fågel har flyttat in

Oj oj vad varmt det är, igår låg jag som en fisk som chippade efter luft :) Men inte klaga haha.
Nu är vi hemma efter en skön helg i Borås och en förmiddagstur till Ullared. Ni är några stycken som har begärt en lägesrapport därifrån och jag tänkte ni skulle få den imorgon :)

På vägen hem idag var det minsann händelserikt. Vi åkte vi 7.30 imorse för att slippa det mesta av trafiken, men när vi kommer halvvägs säger sambon att det låter jättekonstigt i bilen.
Jaa vad var det jag sa, (hade nämligen nämnt att det klonkade i vissa svängar från ena hjulet, men det hörde han minsann inte då) Men nu lät det förj-ligt. Så vi fick stanna till kolla bilen och upptäckte att ena däcket inte satt fast så bara att skruva åt muttrarna. Men inte nog med det, däcket gick att vicka på ändå.
Så efter en stund begav vi oss mot Mariestad som har Volvo. Väl där konstaterades att styrleden var på väg att gå sönder. Jaha, och ingen tid hade dem för oss akut heller. Så vi fick åka sakta hemåt. Tänk om vi struntat i det, då vette sjutton vad som hänt....
Jaja för övrigt har en fågel flyttat in.
Allt för idag, nu ska jag kika in hos er andra....

Kan meddela att Rocky mår bra nu och på torsdag ska vi hjärnröntga honom.

3 kommentarer:

Livet på Berget sa...

Så skönt att Rocky mår bra! Vilken tur att ingen olcka hände, huga :(. Men att laga bilen är ju alltid dyrt också. Söt fågel, har nått liknande. Ska bli kul att få rapport från Ullared.
Ha de gott!
Kram
/Sara

Levindas Värld sa...

Det är riktigt otäckt när bilen börjar låta konstigt för man vet aldrig hur illa det kan vara. Tur att ni hade tur i oturen den här gången.

I förra veckan besökte jag också Mariestad för den delen :)

Ha det skönt och fortsätt njut av sommaren!!

Lisa-Maja sa...

Go´morron!
Ja, det är det där med bilar...jag känner igen det...jag tror att vi tjejer har ett "känsligare" öra;)) vilken tur att ni stannade och kolla upp det!
Såå fint du har gjort det i hyllan!
Skönt att din vovve mår bättre, hoppas innerligt att röntgen är OK.

Nu droppar det lite utanför fönstret här, och åskan mullrar lite långt borta... det har varit fruktansvärt varmt i natt så jag sover inte speciellt bra. Men nu är det ny dag och nya tag:)

ha det så bra!
kramar lisamaja