torsdag 7 januari 2010

Tittskåp

God kväll i stugorna!
Dagen börjar lida mot sitt slut och jag längtar till lördag och Ullared. Snuvan har väl inte blivit direkt bra. Kunderna lär ju ha undrat när jag låter som en skata, ögonen rinner och jag står och snörvlar. Men dagen gick bra ändå.
Innan jag gick till jobbet knåpade jag ihop ett litet tittskåp.Som ni ser på bilderna har jag en annan inställning. Det var sambon som hade flipplat med kameran och inte ställt tillbaka, men jag tycker korten ser gamla ut.
En liten lavendel påse har jag... Jag tror det doftar gott, känner inte så mycket för tillfället :)Då får jag önska er alla en trevlig helg för inget mer inlägg nu förrän efter helgen.

Kram

7 kommentarer:

Livet på Berget sa...

Men så sött litet skåp! Du är duktig du på att få till det! Ja qvilten är från den tidningen, fått den av mamsen:). Hoppas Ullared blir kul, tänker på alla figurer i programmet, skulle verkligen vilja åka dit någon gång men det är så låååååångt. Nån gång när Mini blir större och när jag har råd med en bättre bil ska jag göra en sådan där Sverigeresa. Stanna vid alla fina gårdsbutiker och åka till Ullared osv. Det blir kul det!
Kram
/Sara

Vit som snö sa...

Inte har du fipplat med någon kamera, det såg hur fint ut som helst! Såå sött!!!
Ha en fin helg!
Kram Cilla

Gammalt o nytt sa...

Så fint du har gjort...blir avis på ullared...ler
Kram Irene

StinasLoppis m.m sa...

oj så sött miniskåp du gjort Kramen på dej //STINA

Madeleine sa...

Vilket gulligt litet skåp.
Lycka till på Ullared. =)
Kram Madeleine

Anki sa...

Hej gumman!
Nu var det ett tag sen, jag tror jag tappat greppet om bloggvärlden helt...men jag får väl skärpa till mig!
Jäklar vilket fint skåp du gjort, skitsnyggt! Så du är i Ullared idag, eller du har väl kommit hem nu kanske...ja inget botar en snuvig näsa som lite shopping, hihi! Hoppas du känner dig bättre iaf!

Sköt om dig vännen!
Kram kram!

Lilla Provence sa...

Hej gumman,

har haft en bloggpaus pga sjukdom men nu är jag på g igen:)

Har tydligen mycket att ta igen på sidan din,,,,
ha d gott
Kram Sari