torsdag 25 augusti 2011

Sverige, landet lagom TRÅÅÅÅÅK

Jag bara måste säga att Kroatien är världens bästa land :) Vi var i Split en eftermiddag/kväll och får se att det byggs en stor scen m.m. Jag får se en skylt där det står att Faitless sound system ska spela. Alltså Världens största discotek skulle äga rum kvällen före vi skulle hem. Fan, var det rätta ordet, jag sa till mannen att vi kan ju gå på detta, men vi räknade ut att vi endast skulle sova 4 timmar sen få lämna rummet. 
Så nästa år ska vi försöka pricka in semestern och åka ner över helger för att se Armin van Buuren och många fler.
Hörrni tjejer,(kanske någon kille) höj ljudet och kolla någon av länkarna :) Ni bara måste se.
 


Detta gör att Kroatien inte är ett tråkigt land som Sverige är!! Yes jag tycker faktiskt Sverige är det! Det som gjorde detta så häftigt är att detta sker mitt i centrum bland gamla byggnader på en låååång gågata vid hamnen i Split. Alla accepterar detta och njuter :)

Vi hörs!

3 kommentarer:

Maria - Villa Krutbruket sa...

Godmorgon!

Sovrummet blev färdig tapetserat igår.
Nu ska det städas och skruvas dit golvsocklar. Men vi får ta tag i det på måndag eftersom både jag och Micke är borta i helgen och ikväll ska vi på 50-års kalas.
Vi sover så gott i gästrummet så vi kan allt sova där några nätter till :)

Föräldragruppen var intressant faktiskt. Hade lite si så där tankar innan vi kom dit, man hört olika modeller av dessa grupper. Men jag var glatt överaskad faktiskt.
Imorse var jag hos barnmorskan, allt såg bra ut. Växt 3 cm på 3 veckor :)

Vad ska ni hitta på i helgen då? Blir det IKEA?

Kram, kram!

dagdrömmar i vitt sa...

Hihi kul du skriver, själv bor jag i självaste surbullestan faktiskt. Norrköping kallas det,,, men jag bor ju utanför , tack och lov!!
Gulligt av dig att fråga om doktorn. JAg har inget hört än. OCh väntar fortfarande på röntgentid. Doktorn ville jag skulle ringa och tjata, men jag hittar olika ursäkter hela tiden för att ringa,,, Ja man är ju inte mer än människa. OCh vi är lite dinga i bollen ibland, eller hur? hihi
Nu ska ajg fara till jobbet, tar vägen förbi loppisen, :):)
Kramkram <3<3<3<3 nettan

Madeleine Berglund sa...

Hej!

ååå Ikea. Jag fick deras nya katalog igår, guuuud vad inspirerad jag blev... Så fin alltså! Har du fått den?

ja, då fler bilder på rummet kommer. :)

kram kram Madde