torsdag 25 augusti 2011

Råd och tips Cyklamen

Haha, vad kul att se att ni inte riktigt gillade detta med DJ:s, eller har jag fel? Men det gör inget hihi.
Nu är det så att Tiesto kommer till Globen i december, jissa vilka som ska stå och hoppa då? Familjen Vikeskär så klart, så länge inte biljetterna kostar multum.

Cyklamen har ju trillat in i butikerna nu. Dem trivs utmärkt ute nu, men dem trivs ju inne med rätt så låga temperaturer. Står dem en bit in i ett rum så brukar jag lägga isbitar i krukan varje dag.När blommor el blad vissnar, dra dem rakt upp så lossnar dem lätt. 

Det var lite råd och tips om Cyklamen.

4 kommentarer:

Vita huset 28 sa...

Halloj de klart man diggar DJ Tiesto!!!! Absolut jag lyssnar på sån musik, när jag var i 20 års åldern kallade jag det för blipp blopp musik :) Gillar man det blir man nog aldrig för gammal för det. Så häftigt o ha det bland gammla byggnader. Hoppas ni får tag på biljetter då.

Hmm ne den blomman klarar jag inte av, har död på dom på nån vecka. Vet inte vad jag gör för fel. Gillar mig väl inte, haha

Ha en skön kväll
Kram Camilla

Änglarnas hus sa...

Tackar för tipset!! Brukar vilja köpa en vi en..och jag visste inte om detta med svalt och is!!

Må så gott! Kram Sanne

Lillakolonistugan sa...

Hrm komma ihåg is varje dag..det går inte :) men dom är väldigt vackra.

Bilder på trädgården kommer då och då, vi ändrar och flyttar runt hela tiden ( till våra gamla grannars förvåning) är man klar så är man är deras devis.

Ha en skön helg Kram Anne

Maria - Villa Krutbruket sa...

Godmorgon!

Hela sovrummet är tapetserat i den tapeten. Jag har så gott som allt klart för mig hur det ska se ut, endast gardinen jag är fundersam på. Men det är ju ingen brådska med det.
Ska ta tag i städning och så nästa vecka.

Jag och Nenya åker nämligen till Göteborg här om några timmar. Till kompisen Moa för en tjej helg. Gäller att passa på nu, sen blir man sittande hemma hela hösten ;)
Micke lämnar vi kvar hemma :P
Så ser min helg ut..

Åh ni ska till Ikea. Några mer planer? Blir det en sväng på Marieberg också?

Ha en fin fredag! Jag ska ta tag i packningen.. Stor kram!