lördag 1 januari 2011

Bråk om granjäveln :)

Hej alla! God fortsättning! Hoppas ni hade en fin kväll?! Jag hade en bra och mysig kväll. Mycket alfapet blev det och jag vann 2 av 3 hihi.

Men nu ska ni få höra. Igår kväll 23.30 säger jag: Guud imorgon åker granen ut! Jag har en sambo som är stört förälskad i granen så han vägrar slänga ut den. Vi diskuterade och diskuterade och jag sa: Du får ha den till på söndag sen ryker fanskapet. Nja inte bra det heller! Då kontrade jag med att många av er i bloggvärlden redan slängt ut den. Då säger han : Ni är ju korkade allihopa, sen skrattar han :)  Nu ska den få stå till måndag. Men jag ska nog försöka med söndag kväll för jag klarar inte med revbenet att lyfta ut den själv haha. Så alla ni som tycker att den ska ut imorgon, klicka på "gilla" knappen under inlägget.

Nu lite bilder på en mer vårig skänk i hallen. Ni får underdelen först.

Idag ryker stjärnorna iaf och nya gardiner ska upp i köket. Mm härligt! Kram på er!

7 kommentarer:

Så Vitt Jag Vet sa...

Jag måste göra dej besviken. Hos oss här i södra Finland är vi kanske lite gammaldax men granen får står inne till tjugondag Knut.( 13 jan). Så hälsa din sambo att nog får granen vara inne lite till........
Gott Nytt År till dej.
Kraam
Sanne

Maleviks Rosenträdgård sa...

tja man kan bråka om mycket :)

Hoppas vi alla får ett UNDERBART år :)

Välkommen på

H
A
P
P
Y

N
E
W

Y
E
A
R

P
A
R
T
Y

Håkan

Systrarna Karlsson sa...

Även här ryker granen snart. Stora stjärnan är redan väck och ersatt av en vårig mobil med fåglar i;) Om våren dröjer utomhus så får man väl flytta in våren i hemmet;)

God fortsättning
Annie en av Systrarna Karlsson

Maria sa...

Gott nytt år vännen!

Hehe, tjafs om granen. Det är lite roligt måste jag säga! Lycka till i fajten!

Såg inte V. Diaries förren igår på datorn. Min inspelning i torsdag misslyckades. Jisses, vilket spännande avsnitt! Snacka om tur att man kan se det på internet.

Ska ni hitta på idag?
Kram kram!

Lillakolonistugan sa...

God fortsättning, här var det inget tjafs...den åkte ut i går morse...här ska det nya året firas in utan gran haha....

Kram Anne

Rosor och ruiner sa...

nja, kan nog inte riktigt trycka på gillaknappen...:o) men håller med dig, många i bloggvärlden verkar ha så bråttom...:o) först skall alla ha in julen typ i oktober ,sen skall den ut dan efter julafton. Faktiskt dras jag med litegrann, tycker redan det skall bli skönt när jag får ta bort alltihop, men pga barnen "måste" jag vänta. Och ok, det får väl stå ett slag till, det kan ju vara skönt att göra ingenting ett par dar med, innan allt skall röjas...
Ha det gott och hoppas du får ett fint år!

Maria sa...

Idag förstår du, vaknade jag med världens energi. Hör och häpna! Det händer inte alls för ofta.
Så jag har grejat i kontoret, rensat lådor och fixat med tavlor. Sen har jag stor städat. Sitter nu med några Lantliv som ska läsas och njuter av ett nystädat hem. Me like!

Skönt med slappa dagar. Det behövs ibland. Jag hoppas P tar god hand om dig :)

Nu ska vi se på film! Vi hörs! Kramar Maria