tisdag 16 mars 2010

Våren i sikte

Då var vi en liten bit in på den nya veckan. Veckan har väl börjat sådär för min del. Idag ringde pappa vid 7 imorse och sa att vovven fått ett epileptiskt anfall igen. Vi vet ju inte än om det är epilepsi eller njurar, lever, tumör eller blodsocker som ställer till det. Så vi ska till veterinären för att utesluta det. Man vill inte ens tänka på om det skulle vara lever eller så :( Tycker så synd om Rocky. Sen har jag en idee om att det kan vara fästinghalsband som orsakat detta. Råder er alla som brukar använda det att SLUTA. Det är nervgift i dem halsbanden. Detta gift ligger kvar i huden på hunden en lång tid efter. Utomlands har man stor varningstext på detta halsband. Då ska inte ens hunden ligga i våra sängar, man ska knappt klappa hunden, så ni kan ju tänka er. Då undrar jag hur Sverige kan ha detta ämne och inte skriva ut denna text?
Jag hoppas detta går bra!
Idag skulle jag ha pysslat med påskägg men som det ser ut nu blir det soffläge tills jag ska jobba.
Därför bjuder jag er på denna bild och önskar det var riktiga vitsippor. Men så lång tid ska det väl inte ta tills dess? :)

Imorgon väntar en inventering i Sala, den ser jag fram emot. Så pyssel får snällt vänta lite, men håll ut, snart kommer det bli påsk här.

5 kommentarer:

Jenny sa...

Hej Annika!
Men stackars Rocky, hoppas veterinären hittar vad felet är så att han slipper ha ont.

Vilken fin bild:)

Ha en trevlig eftermiddag,

Kram Jenny

Inredningsbloggar sa...

Vitsippor, vad härligt...det är vår det

Livet på Berget sa...

Usch, hoppas det går bra med voven!
Ha de gott!
Kram
/Sara

Mycket annat & lite betong sa...

Usch vad jobbigt, hoppas verkligen att vovven blir bra. Det där med fästinghalsband är så svårt. Vår hund har haft ehrlichia två gånger så man undrar vad man ska använda.

Hälsningar Agneta

liven sa...

Håper det går fint med hunden din...stakkars!!
Ja tenk snart kommer hvitveisen....det skal bli skjønt :o)

Ha en fin dag Annika :o)