tisdag 9 februari 2010

Mitt område

Då var vi inne en liten bit på denna vecka. Bara att passera måndagen är skönt :)
Här sitter jag och letar flyg. Vi har nämligen lyckats få tag i en som hyr ut sitt hus i Spanien. Så vi får se om det bär iväg med oss denna sommar eller nästa. Vi ska ju förmodligen åka upp till Lappländska Finland. Jag har aldrig varit längre upp än Falun och vi ska åka bil till Hapranda sen vidare på Rovaniemi. Hm, jag hatar att sitta still och Lappland är väl sådär i mina öron :) Men ska nog gå bra. Fick höra att svärmor hade en massa gamla saker i deras lada där som hon inte använder. Mmmm gratis loppis hihi.

Nu ska jag visa några utav dem finaste husen i mitt område.På den här vägen viker jag in varje gång jag ska ner till stan mot jobbet. Ni ser ju att jag kan drömma mig bort varje gång :)Mitt emot dem gula husen ligger detta. Just nu är det en advokatbyrå som äger huset. Synd tycker jag.I samma korsning ligger detta stora underbara hus. Helt i min smak.Området jag visar är den nästan äldsta delen här. I samma område finns Sveriges största område med funkishus. Dem är med gamla och det är det största området utanför Stockholm. Det har blivit K-märkt.

Detta rosa hus är mitt absoluta favorithus. Det är helt underbart och i fönstren ser man att dem gillar den lantliga stilen.

Nu har ni fått se lite av hur det ser ut där jag bor. Jag kan säga att jag trivs som fisken i vattnet.

6 kommentarer:

Körsbärshöjden sa...

Vilket härligt område..så många fina hus.

Ha en fin dag
Eva

Madeleine sa...

Hej!
Ååå vilka hus alltså!! Jag förstår att du trivs i dessa områden. Man får ju lust att gå husesyn, hihi...

Jaa, kräm är så gott och man äter det så sällan.
Jag tycker som du, skönt att måndagen är över.

Kram Madeleine

"M" sa...

viktigt att trivas i området man bor i.....mycket fina hus......och drömma är en viktig krydda i livet....att kunna fantisera....det är billigt...hahah

Livet på Berget sa...

Ååååå jag förstår att du trivs. Vilka underbara hus, hoppas du kan bo i ett av dem någon dag! Hahaha, men inte sitter man bara still i Lappland. Hoppas du får dig en fin naturupplevelse, jag lovar att kreativiteten kan vakna rejält av de lappländska vyerna. Jag har varit på Finska sidan och ska ni högt upp så är det jätte fint.
Ha de gott!
Kram
/Sara

Anki sa...

Åh vad roligt...jag känner igen varje hus!
För många år sen jobbade jag i Björkborn, då gick jag den vägen varje dag!
Det är faktiskt ett riktigt mysigt område!

Kram kram!

liven sa...

Kan godt skjønne at du trives i disse omgivelsene!!
så nydelige hus....og dette er svenske hus for meg!! Dere har de fineste gamle husene!!
Høres flott ut å dra på loppis i familien :o)

Ha en fin onsdag :o)