söndag 7 februari 2010

Härliga dag

God morgon söndag.... Härlig morgon med solsken. Jag coh sambon ska ut och gå och jag ska ta kort på omgivningen här för er. Finns så otroligt många gamla hus här som jag tror ni skulle gilla.
Såg ni Melodifestivalen? Helt klart så var Salem Al Fakirs låt bäst, denna gång röstade jag. Vilket jag aldrig brukar göra.
Igår var drömmarnas dag här tror jag. Sambon spelar på lotto varje gång och man kan ju inte låta bli att drömma sig bort då. Men vi kom fram till att 2 miljoner inte räcker till det vi vill haha. Det räcker till ett radhus som vi vill ha, men vi vill ju ha ett hus utomlands med och då går det inte :P Nää 143milj skulle inte skada då. Då skulle jag även skänka en del pengar, betala av mina syskons studielån inkl mitt.
Jaja nog om det. Kära vänner jag har nog kommit fram till min inredningsstil nu. Jag vill ha industristil, med inslag av romantik och modernt. Men det får bli när vi får hus :) Ni ser det är nog drömmarnas dag idag med.
Ha en fin söndag... Kram

7 kommentarer:

S o F sa...

Önskar dig en fin söndag också! :)

Salem var toppen igår - klart bäst av alla.

Hoppas du hittar många fina motiv idag, som vi kanske får se på bloggen senare.

Madame Vit sa...

Ja jag vet hur det är att längta efter nytt boende =)
Kram Fia

Caroline sa...

Hej!

Tack för dina tips, får se om jag får något liv i pelargonerna. Men dom ser väldigt ledsna ut. Gav dem inget vatten under viloperioden utan bara precis när jag ställde undan dem, men tydligen var det för mycket bara det!

Såg inte melodifestivalen, men hade så gärna velat höra Salems låt. Trodde man skulle kunna lyssna på den nu efteråt men det verkar inte så. Antagligen för att man inte ska hinna lyssna in sig på finallåtarna för mycket innan själva finalen.

Ha det gott!

Hälsningar Caroline

Lillakolonistugan sa...

Visst är det underbart att drömma om storvinster :D..

Hoppas ni hittade ert drömhus under promenaden Kram Anne

Livet på Berget sa...

Det är härligt med drömmar! Det måste man få göra ibland, jag tror också att 143 miljoner skulle funka för mig:). Håller med om Salems låt, den var bäst.
De ska bli kul att se de gamla husen.
Ha de gott!
Kram
/Sara

Tro hopp och vitt sa...

Håller med dig om att Salems låt var bäst, men jag röstade på Pain of salvation. ( mest för att det är ett hårdrocks/skrikband ifrån min stad Eskilstuna )

Ha det gott.

Kram Jenny

Eikkala sa...

Har kommit fram till samma sak att ett par miljoner skulle inte räcka för allt.... *fniss*
Kram sari