onsdag 23 mars 2011

En riktigt fin sak, för mig

Det känns lite bättre nu men varit ledsen hela dagen, men nu är det dags för nya tag.
Har sett snödroppar och snön är snart helt borta. Jag känner mig duktig som kommit igång med promenader igen och snart dags igen för löpning i spåret.

Nu ska jag visa en favoritlykta. Den är inte stor men jag gillar den och den lyser varje kväll.


Nu börjar ljuset komma tillbaka också, till helgen ställer vi fram klockan. Det ska bli underbart!

Vill bara säga att ni är toppen! tack för all respons, ska inte jämra mig mer nu :) 

Kram

9 kommentarer:

Gunillasljusglimtar sa...

hej på dej! Du den va jättegod den drycken,syrlig,fräsch mmmm...Gubben o jag slurpat i oss en liter nu. Hick,hick! Kramis o tack för tipset! Gunilla

dagdrömmar i vitt sa...

Inte kul att känna sig deppig, men då är det bra att kolla bloggar;) Jag håller på dig. Kör ditt race, och stå på dig, det är du värd!!! Själv är jag inne i en depp period, fick ett cancer besked förra sommaren och lever med det varje dag. Det värsta är att vänner inte törs höra av sig. Men då är bloggarna kanon, Piggar upp och ger en energi att göra saker.
Kramkram / Nettan

Edtiaflicka sa...

Såg ditt förra inlägg och jag håller på dig! Skönt att du känner dig bättre!

Kram Ida

Zinkhjärtat ♥ sa...

Hej!
Lyktan är riktigt fin!
Det är klart att du ska få ha det precis som du vill på ditt bröllop! Stå på dig:)
Stor Kram Annelie ♥

dagdrömmar i vitt sa...

Tack för att du frågar. Jag har malingt melanom. Opererats tre ggr. Och går på regelbundna kontroller. Vännerna är nog rädda för att fråga hur man mår... Jag målar och renoverar istället...Och bloggar :):)
för att skingra tankarna.
Tusen tack igen.
Kramkram / Nettan

dagdrömmar i vitt sa...

Du har så rätt. Har en vän som förlorade en tvillingdotter i Thailand. Jag var hos henne varje måndagmorgon i ett år. Och ibland vissa kvällar. Men en del andra vänner försvann. Så sorgligt. Vi satt i timmar och pratade om allt hemskt, läskigt och roliga minnen. Och hon tackar mig än idag för det:) Vad gäller mig så ska jag ha koll på alla mina kötlar. Svullnar de upp kan det vara allvarligt. Ingen medicinering, Utan bara Kolla av alla märken ofta och hålla mig frisk;) Men det är en lynnig sjukdom eftersom det kan ploppa upp metastaser i kroppen. Det är det som sitter i huvudet.
Kramkram / Nettan

Vita huset 28 sa...

Va bra att de känns bättre.
Fin lykta, har likadan :)

Kram Camilla

dagdrömmar i vitt sa...

Vad gulligt av dig , tack för orden. Ja dessa metastaser. Bara hålla dem på avstånd;) Hoppas verkligen du slipper ärva bröstcancern. Har flera kunder på jobbet som gått genom det, men alla är på tillfrisknande. Känns som om det för ett par år sedan blev många som drabbades av just det. Eller så är det mer ok att prata om det nu.
Jag gör precis som du skriver, Lever mer än innan. Jag var i och för sig med om en trafikolycka för femton år sedan och är halvt skukpensionär sedan dess. Så från den dagen har jag ändrat mitt liv. Att vara närvarande i nuet och njuta varje dag. Förmedlar det till alla mina kunder. Det är såå viktigt att ta vara på allt och alla.
Så tack en en gång. Alltid kul med nya bekantskaper. Jag finna gärna på mailen :)
Kramkram / NEttan

Edtiaflicka sa...

Hej igen!
Nä, det är inte så svårt. Men man ser det inte först på vägen in och man åker på en grusväg en stund innan man ser ett det verkligen gröna huset! Det ligger bortanför Vintrosahemmet... :)

Kram Ida