fredag 30 april 2010

Pasteller

Snabbt inlägg idag, jag är lite stressad. Ska hinna med lite saker här hemma innan jag går för jobb. Men jag fortsätter på temat pasteller.
I köket står dem här Tildaburkarna som också var rea på.
I år är det alltså pasteller som intagit köket. Tycker det kan vara skönt med lite färg där. I dessa burkar har jag bra saker till bakning.

Tusen tack för era tycken om duken. Jag kommer nog att ha en vit duk där, var i stort sett det jag tänkte från början :)

Eftersom ni är så duktiga på att svara och att säga vad NI tycker så kommer en fråga till.

Förra året på min balkong så hade jag vita pelargoner. Jag älskar vita blommor. Men detta år funderar jag på att ha rosa, lite mer åt det laxrosa hållet. Sen kommer jag ju ha luktärtor som är lavendelfärg och blandade färger. Möblerna och balkonglådorna är ju mörkare träslag. Så då undrar jag eftersom jag har beslutsångest tror ni det blir bra med laxrosa pellisar. Vill nämligen det ska lysa upp mer.

Nu får ni ha en härlig Valborg och en härlig helg. Kraam

4 kommentarer:

Gardenhouse sa...

Så fint du fixat köket!
Jag tycker det låter snyggt med pellisar åt det rosa hållet mot de mörkare möblerna.
Önskar en trevlig Valborg.
Kram Sussi

Vit som snö sa...

Ljust rosa pellisar är bara såå vackra tycker jag! Mårbackarosa:)
Det röstar jag på!
Så söta dom är dina burkar!!!
Jaa, lavendelpåsarna är ljuvliga o dessutom i princip gratis;) Inte alls dyra så kika in o slå till:)
Ha en mysig kväll!
Kram Cilla

Hemmakatten sa...

Väldigt söta burkar. Tack för hälsning och hoppas att du får en fin helg du också!

hallkulla sa...

Hejsan,

Fina burkar!!
Tack för dina snälla ord hos mig!
Måste erkänna att jag känner väldigt dåligt till inredningsaffärer i Helsingfors centrum, tycker att där finns mera trendiga och design affärer..
Men nåt ska jag väl ändå kunna rekomendera dig, Stockmann är ett stort varuhus i centrum som har brett urval inredning också lite snofsiga märken som Lexington o. Gant. På Esplanaden bakom Stockmann finns Papagena på ena sidan av gatan och Laura Ashley på andra ner mot havet. Pentik finns ett stenkast från Stockmann mot busstationen mot Kamp shoppningstället.
MEN om du har tid och möjligthet att åka 1h med buss från Helsingfors österut till min ljuvliga hemstad Borgå (Porvoo på finska)här finns charmiga inredningsbutiker i Gamla Stan!!Liina Interiör(romantisk inredning), Våga(smycken samt romantisk inredning och detaljer), Welmans (lite fransk stil), Ihana Living, alla dessa butiker har internätsidor varifrån du kan kolla mera om du vill!
Hjälper dig gärna mera om du behöver!
Oj, nu skiner solen, bäst att fara ut och njuta genast!

Ha en fin kväll!
Kram