söndag 27 september 2009

10 sanningar

Då var det dags att anta utmaningen om tio sanningar.


1: Har 3 tatueringar men vill ha 2 till

2: Har hög smärttröskel därav gillar jag när man blir tatuerad.

3: Kontrollfreak

4: Har städmani

5: Har världens bildminne, inför tentor kunde jag komma ihåg hela sidor och det tog runt 3 gånger att jag hade läst dem. Har lätt för att komma ihåg hur det ser ut på platser.

6: Äter nästan aldrig godis då jag aldrig är sugen, skulle jag vara det räcker det med en liten chokladbit.

7: Bland det bästa jag vet är motorcyklar och skulle gärna själv ha en sporthoj.

8: Började städa när jag var 7 år gammal hela huset och det berodde på vissa omständigheter som att det var kul, och att mamma inte kunde. Därav min städmani kanske? :)

9: Ibland kan jag ha väldigt lågt tålamod

10: Har varit nykter i 4 år, innan dess festade jag jämt och jag kunde få i mig väldigt mycket på kort tid utan att det märktes och det var jag själv som slutade :) Men nu dricker jag någon drink kanske 1 gång i halvåret :)

Jag tog några sanningar som var närmre mitt privatliv men vem säger att man inte kan göra det. Jag är inte den där ytliga som inte vågar säga vissa saker.

Nu ska jag skicka denna vidare det får bli till

Madeleine med Mitt hem och jag

Maria med Villa krutbruket.

Senare idag får ni se vad jag och Rocky gjorde för pyssel på fredagskvällen :)

4 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det var en bra lista du gjort, nu känner vi dig lite bättre. Sånt gillar man. Är avundsjuk på att du klarar äta så lite godis, så var jag förr. Tyvärr inte nu, och så älskar jag glass. Fina bilder längre ner, din balkong är supermysig.
Ha en skön söndag
Kramar
AnnaMaria

Livet på Berget sa...

Hej
Tack för att du vågar....nu vet vi lite mer om dig. Ska ta mig an dessa sanningar idag, har också blivit utmanad:). Är sugen på att se vad du och vovven pysslat med:).
Må gott!
Kram
/Sara

AkH sa...

Kul att läsa!
Ha en fortsatt bra dag!
Anna-Karin

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色