fredag 12 juni 2009

Buren

Hej alla! Nu är det redan fredag och tyvärr öser regnet ner :( Var är solen?
Idag ska ni få se ett stilleben. Jag var på väg att slänga min fågelbur men gjorde det aldrig. Det är jag glad över nu.




















En liten kik i buren.








































Jag verkligen älskar Plättar i luften, det är min favorit för tillfället.




















Nu har buren fått sin plats.

I helgen ska ni få se vad jag gjorde med sambons skrivbord. Jag har ockuperat det i väntan på att internet ska bli installerat.

Ikväll när jag kommer hem så blir det städning, och göra smörgåstårta, eftersom sambons föräldrar kommer. Imorgon jobbar jag hela dagen så jag hinner inte det då. Fullt upp ikväll alltså, nu ska jag fortsätta pynta lite till här. Vad ska ni göra i helgen?

Kram

12 kommentarer:

Anki sa...

Men vilken fin bur!! Vilken tur att du sansade dig o inte slängde den...Plättar är en av mina favoriter oxå, tyvärr är det kattens favorit med, hmm...
Å smörgåstårta, vad gott! Ska bli kul att se skrivbordet!!

Ha en fin regnhelg! Kram till dig!

Compact Garden sa...

Jag har tankar på att sy lite nya kuddar :)..vilken tur att du inte slängde buren, du hade ångrat dej, så fin som den var..

Ta det lungt i helgen kram Anne

Snuttan sa...

Plättar i luften är underbara tycker jag med. Vilken fin bur
Ha en underbar helg
Kram
Åsa

Ett ögonblick sa...

Hej!
Sitter här mitt i natten och kikar på bloggar, skulle bara stänga datorn men så fastnade jag och klockan bara tickar på... ja,ja men det är ju lördag så lite sovmorgon kan det ju bli. Idag har det regnat hela dagen och det regnar fortfarande, det behövs, men det är inte roligt.
Jag har också köpt en Plättar i luften och skulle faktiskt inte haft något emot att äga din fågelbur:), den är jättefin och skulle passa precis där jag vill ha min Plättar... Vilken tur att du inte slängde den!!!

Hoppas att du får en underbar helg
kram//lisamaja

Madeleine Berglund sa...

Hej! Ja, det var tur att du inte slängde buren, den är ju väldigt söt. Du är produktiv, orkar med att göra smörgåstårta och allt. Duktigt! Ikväll ska jag tvätta och packa det sista eftersom vi åker imorgon extremt tidigt på morgonen. =) Kram Madeleine

Sofia sa...

Jo de är mysigt med vinäger och kryddor, när man hittar ngot nytt är det extra roligt.

Jätte söt bur, tur at du inte slängde den =)

Måste bara fråga vad kör du med för recept på smörgåstårta, jag är ute efter någotgott., som sagt jag åt det igår och har nu kommit på att de är en av mina favorit rätter =)

ha detn bra :D

Fröken Fräken sa...

Tur att du kom på andra tankar och sparade den fina buren! Låter som att du kommer att ha fullt upp i helgen! Här grejas det på överallt samtidigt.. som det brukar vara :-)

Vit som snö sa...

Visst är det tur att man inte alltid har så bråttom att kasta allt man inte gillar, mycket kommer man att vilja ha en dag igen. Buren är jättesöt!
Plättarna är mina favvosar också men jag har haft lite problem med löss i dom nu ett tag så dom kräver lite extra pyssel nu men dom är värda det!
Kram Cilla

Anki sa...

Javisst, fick lite pysselattack förut...Trodde det skulle bli fint när solen tittade fram, men icke, hmm!
Men du, du går väl inte till Vita Rummet för min skull!?...det behöver du inte vet du! Bara om du har tänkt titta dit ändå!

Ha en fin söndag får jag väl säga, när lördagen snart är slut =)
Kram kram!

Huset vid ån sa...

Visst är det fint med plättar i luften..älskar dom! Jag håller på o stökar i mitt växthus inför reportaget på månndag...Må så gott! Kram Therese

Myownhome sa...

Vilken tur att du inte kastade buren det blev ju jättefint som du gjorde i ordning!

Trevlig helg
/Johanna

Fias Drömmar sa...

Hej hopp!!!
Buren är jättefin, tur att den inte slängdes =)
Hoppas smörgåstårtan blev lyckad.

Kramar Fia